Rietdekker Erik van den Brandhof over Rietendak Service uit Renswoude.

 

Rietdekker Erik van den Brandhof van Rietendak Service Renswoude staat voor full-service dakonderhoud. Samen met u onze opdrachtgever bespreek ik de mogelijkheden en de essentiële  benodigdheden om het dak in goede staat te houden of in goede staat te maken. 

De kernwaarden waar Rietendak Service voor staat zijn: 

- Goed, eerlijk advies

- Persoonlijk contact
- Jarenlange ervaring en opgebouwde expertises
- Klantgericht 
- Korte lijnen

- Full-service dak onderhoud van zowel rietendaken als pannendaken

- Oog voor duurzaamheid

- Maatwerk

 

Onderhoud aan het rieten dak.

Voor onderhoud aan uw rietendak is Rietendak Service de specialist die u zoekt. Met meer dan 25 jaar ervaring als rietdekker weet ik waar we het over hebben om uw rietendak in goede staat te onderhouden.

Wat tijdens onderhoud uitgevoerd kan worden lees hier verder.

 

Algen & Mos bestrijding voor het behoud van uw rieten dak en pannendak.

Rietendak Service heeft in 2021 de onderhoudswerkzaamheden uitgebreid met de bestrijding van alg en mos. Daardoor beschermen wij het riet of de  dakpannen doormiddel van sprayen tegen alg en mos. Meer weten over sprayen? Lees hier verder

 

Waar komt het riet vandaan waarmee we rietdekken?

Ik werk met riet uit Nederland en uit China. Nederlands riet komt voornamelijk uit de regio's Noord-Holland, Friesland, de Kop van Overijssel, Stellendam en de Nieuwkoopse plassen. Naast Nederlands riet wordt ook gebruik gemaakt van riet uit China wat niet onderdoet voor de kwaliteit van Nederlands riet.