Home » Over Rietendak Service

Over Rietendak Service

Rietendak Service staat voor full-service dakonderhoud en vernieuwing van rieten daken. Samen met onze opdrachtgever bespreken wij de mogelijkheden en de essentiële  benodigdheden om uw dak gezond te houden of gezond te maken. Goed, eerlijk advies en persoonlijk contact zijn daarbij onze kernwaarden.

Rietendak Service verzorgt: 
- Repartie van rieten daken
- Aanbrengen van nieuwe rieten daken
- Gedeeltelijk vernieuwen bestaande rieten daken.
- Overige onderhoud en vernieuwende werkzaamheden.

Onderhoud

Rietsendakservice is specialist in rietendak onderhoud. Wat tijdens onderhoud uitgevoerd kan worden kan je hier lezen.

Algen & Mosbestrijding

Rietendak Service is specialist in bestrijding van alg en mos. Daarnaast beschermen wij daarna riet doormiddel van spuiten. Meer weten over spuiten? Lees hier verder

Rietdekker Erik van den Brandhof

Ik, Erik van den Brandhof, ben al ruim 25 jaar werkzaam als rietdekker. In vast dienstverband heb ik de kneepjes van het vak geleerd om daarna als zelfstandige verder te gaan en mij verder te specialiseren.  Sinds 2008 ben ik zelfstandige ondernemer en ben ik met Rietendak Service gestart.

Soorten Riet

Rietendak Service werkt met riet uit Nederland en uit China. Nederlands riet is kwalitatief goed riet en komt voornamelijk uit de regio's Noord-Holland, Friesland, de Kop van Overijssel, Stellendam en de Nieuwkoopse plassen. Omdat er niet voldoende Nederlands riet is wordt ook gebruik gemaakt van riet uit China.