Home » Over Rietendak Service

Rietdekker Erik van den Brandhof over Rietendak Service uit Renswoude.

Rietdekker Erik van den Brandhof van Rietendak Service Renswoude staat voor full-service dakonderhoud. Samen met onze opdrachtgever bespreken wij de mogelijkheden en de essentiële  benodigdheden om het dak in goede staat te houden of in goede staat te maken. Goed, eerlijk advies en persoonlijk contact zijn daarbij onze kernwaarden.

Rietendak Service verzorgt: 
- Repartie van rieten daken
- Aanbrengen van nieuwe rieten daken
- Overige onderhoud en vernieuwende werkzaamheden
- Onderhoudscontracten 
- Algen en mos bestrijding van rieten daken
- Algen en mos bestrijding van pannen daken

Onderhoud aan het rietendak.

Voor onderhoud aan uw rietendak is Rietendak Service de specialist die u zoekt. Met meer dan 25 jaar ervaring als rietdekker weten we waar we het over hebben om uw rietendak in goede staat te onderhouden.

Wat tijdens onderhoud uitgevoerd kan worden kan je hier lezen.

Algen & Mosbestrijding voor het behoud van uw rieten en pannen dak.

Rietendak Service heeft in 2021 de onderhoudswerkzaamheden uitgebreid in bestrijding van alg en mos. Daardoor beschermen wij het riet of de  pannen doormiddel van sprayen tegen alg en mos. Meer weten over sprayen? Lees hier verder

Soorten Riet waarmee we werken.

Rietendak Service werkt met riet uit Nederland en uit China. Nederlands riet komt voornamelijk uit de regio's Noord-Holland, Friesland, de Kop van Overijssel, Stellendam en de Nieuwkoopse plassen. Naast Nederlands riet wordt ook gebruik gemaakt van riet uit China wat niet onderdoet voor de kwaliteit van Nederlands riet.

Rietdekker Erik van den Brandhof van Rietendak Service